nav

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kahvinkeittovälineitä!

tavarat

Käytiinpäs tällaiset ihanuudet Starbucks-kahvia lukuunottamatta: se oli iskän viime Amerikan reissun tuliainen. Tuon koneen kanssa käytiin ja käydään vieläkin tappelua, samoin kuin oikeiden kahvimäärien ja jauhatusasteen kanssa. Ihan hyvää kahvia se silti on. 

pavut

Tosiaan, koneesta ei alunperin meinannut jauhe tulla läpi, mutta syy olikin minussa. Olin käynyt räpläämäss myllyä, enkä kiristänyt sitä sitten loppuun kunnolla. Kone jauhattaa siltikin kyllä todella vähän verrattuna siihen, että yhdessä espressokupissa pitäisi olla n. 7 g jauhettuja papuja. Ja mutterikeittimeen mahtuu todella vähän, varsinkin, kun sitä ei saisi painaa? 

pannu

Tuo mutterikeitin on muutenkin pelottava väline, kun se huutaa ja päästää savuja ulos. Kahvi on ihan hyvää, parasta se ei voi vielä olla, ennen kuin nuo oikeat suhteet löytyy. 

Ihalin tänään Tampereen kauppahallissa Tamperekahvia, sekä papuja ynnä muuta mahtavaa. Suunnitteissa olisi kyllä sitten ostaa omaan kotiin puoliautomaattinen espressokeitin, jossa muodustuu myös tuo paljon puhuttu crema. 

kuppi

2 kommenttia