nav

tiistai 2. lokakuuta 2012

TAMPERE TOUR: Kahvila Taikapapu

IMG_1178
Hyvää iltaa kaikki uuteen blogiin eksyneet nälkäiset ihmiset. Ihan vain pikaisesti ajattelin toivottaa teidät tervetulleiksi ja aloittaa sitten ihan aiheesta. Tiedoksenne, olen kovin innoissani tästä blogista, koska ruoka on meidän elämä, ihan kaikkien. Minulle se on myös intohimo, rakkaus, josta ei vain pääse eroon. Ruuanlaitto ja leipominen ovat elämän suola, piste. Ja miksi blogin nimi on sitten "Ruokasotaa"? Koska minä käyn ruualla sotaa maailmaa vastaan. Ainakin ihmisten negatiivisuutta ja masennusta vastaan. Parempi ruoka, parempi mieli, eh?

Kävin tässä noin viikko takaperin ensimmäistä kertaa Stockmannin vieressä sijaitsevassa Kahvila Taikapavussa, jonka yhdessä toimii myös paahtimo. Sokkona kahvista vielä tietämättömänä otin Americanon , joka osottautui mustaksi kahviksi, mutta oli silti hyvää. Varsinkin kiitos Da Caposta, olen kovin kyllästynyt Fazerin 70 prosenttiseen suklaaseen kahvin kera.

Kahvilassa oli ihana tunnelma, tosin tuloni jälkeen kahvilaan vyöryi järjetön määrä ihmisiä verrattuna sen kokoon. Joten, kun menette tänne, älkää todellakaan valitko ajankohdaksi lauantai iltapäivää. Mietin myös, miksi ulko-ovi oli koko ajan raollaan, kun kerta syksykin on? Toivottavasti se suljetaan edes talvella! Myös makeat leivonnaiset houkuttelivat yhden ampiaisen pilaamaan mun kahvi- ja kirjeenkirjoittamishetken.

Lopputuloksena ampiaisen häiriköinnistä vetäisin lopun kahvini naamaan, pakkasin äkkiä tavarani ja söin suklaani kadulla. Myöskään viereisessä pöydässä istunut aasialaisnainen ei pitänyt kyseisestä ötökästä, ötökkä näet rakasti naista ja hänen tiramisuaan. Koska ei tullut napattua muuta kuvaa kuin vain tuo kahvikupposeni, niin lainataan nyt netistä, jotta tiedätte minkälainen paikka on kyseessä. Kahvila sijaitsee siis Tuomiokirkonkadulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti