nav

lauantai 6. lokakuuta 2012

Eurooppalainen ruokatori

IMG_1466
IMG_1467
IMG_1464
IMG_1471
IMG_1469IMG_1472
IMG_1470
IMG_1473
Tänään kävimme Lauran kanssa palloilemassa eurooppalaisella ruokatorilla, joka sijaitsee siis Tampereen Hämeenpuistossa. Helposti sinne 15 euroa upposi. Tosin juustot jäivät ostamatta, sekä herkulliset fudget(Laura osti niitä). Kuitenkin ostimme puoliksi noita sipsejä, jotka olivat mahtavia, nopeasta pehmenemisestä huolimatta. Pehmettyään eivät olleet niin maukkaita, mutta nopeasti suuhun vain. Ostimme myös churroja, joita möi varsin hurmaava espanjalainen mies. Käytössä oli myös kovin kätevä kone niiden paistamiseen. Churroja ajattelinkin joku päivä tehdä kotona. Itseasiassa vaikka huomenna aamulla. Kotiin vein muillekin maisteltavaksi tummalla suklaalla kuorrutettuja appelsiinin ja sitruunan suikaileta, jotka ovat ihanan raikkaita.

IMG_1474
Torilta löyti myös ruuan lisäksi muita tuotteita, kuten saippuoita. Ruokatori on paikallaan vielä 15.10 asti, pääsääntöisesti klo 11-19. Koko valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Olisin kaivaillut torille jotain unkarilaista, koska heidän leivoskulttuurinsa on kiinnostava. Kuten myös kreikkalaista ruokaa. Nyt edustettuna olivat erityisesti Italia ja Ranska.

4 kommenttia

  1. yleensä en oo yhtää ruokablogien perää, mut tää ei ookaan mikää sellane iha perus ruoka-/leivontablogi! tääki postaus on hirmu kiva ja mielenkiintonen:) ,tänne palaan vielä!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kyllä mulla näkyy :oo mitäs hemmettiä

      Poista