Tein ystävän pikkuveljen rippijuhliin pari kermakakkua, vaikka ne eivät olekaan mun henkilökohtaisia lemppareita. Ylempi on tuoreista mansikoista tehty mansikka-banaanikakku ja alempi puolukka-kinuskikakku. Molemmis on aivan normaali sokerikakkupohja ja kostukkeena laktoositon maito.
Puolukkakakussa on päällä jäisiä puolukoita joiden päälle keitin hyytelösokerista ja vedestä kiilteen (2 dl vettä, 1 dl hyytelösokeria) jota jäi yli hirveästi, puolikaskin määrä riittää kakun päälle. Kinuskina toimi siis kakun sisällä oleva kinuskivaahto.
Hei! Hienoilta näyttää! Pakko tulla kommentoimaan, että itsekin opiskelen leipuri-kondiittoriksi- tosin Jyväskylässä. :)
VastaaPoistaLiityn lukijaksesi, koska tuntuu että meillä on aika paljon samanlaisia mielenkiinnon kohteita :)
http://elamaaopiskelijan.blogspot.fi/
Kiitos kiitos! Käyn tsekkaamassa sun blogin :)
PoistaOi vitsit, näyttää tosi hyvältä :>
VastaaPoistaKiitos kiitos! c:
Poista