nav

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Minttusuklaakakku

MINTTUKAKKU

Leivoin extemporekakun mun ja miehekkeen vuosipäivänä. Kakku koostui ylimääräisestä kakkupohjasta, minttutäytteestä, kermasta, rahkasta ja piparminttuaromista ja raastetusta suklaasta. 

Tarvitset siis:
suklaakakkupohjaa
maitoa kostukkeeksi
väliin minttutäytettä
päälle seos rahkasta ja vaahdotetusta kermasta (50% & 50 %), jossa piparminttuaromia sekä sokeria
mintunvihreää elintarvikeväriä/kirkkaanvihreää ja turkoosia elintarvikeväriä

Leikkaa pohja kahtia. Kostuta. Tee minttutäyte ja lisää kakun väliin ja anna asettua esim. yön yli. Vaahdota kerma ja lisää rahka, sokeri ja aromi. Värjää. Laita kakun päälle. Koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti