nav

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tampereen Paahtimo: Espresso Bar

EspressoBar

Tampereen Paahtimosta olen aikasemminkin kirjoittanut blogissani, itseasiassa koko blogin aivan ensimmäisessä postauksessa! Tällä kertaa kuitenkin ajattelin kirjoittaa Paahtimon uudest kahvilasta, Espresso Barista. 

Keskustorille Kauppahallin sisäänkäynnin ja Marimekon tuntumaan on avattu siis Espresso Bar niminen pikkuinen kahvila. Kahvilassa taitaa kaiketi olla kuusi pöytää, jos oikein nyt tällä hetkellä muistan. Tuolla on nyt käyty parisen kertaa ja sieltä saa tähän mennessä parasta cappuccinoa mitä olen maistanut. Isompi maksaa vain 3,10 (ellei satu olemaan tarjouspäivä) joten tänne suuntaan jos mieleni tekee cappuccinoa. Muutenkin paikassa on hinta-laatusuhde kohdillaan, toisin kuin esimerkiksi Coffee Houseissa... Maksoin siellä 2,70 euroa jostain uutuuscappuccinosta, joka oli kyllä aika karmeaa. Oikeasti sen hinta taisi olla 3,10 ja oli se varmaan puolet pienempi kuin tuo Espresso Barin iso cappuccino. 

Kahvilassa on myös hieman pikkupurtavaa tarjolla. Tarjonnasta en ole vielä maistanut mitään, sillä en yleensä kahvilla ota mitään syötävää. Pihi kun olen. Espresso Barista saa myös ostettua Tampereen Paahtimon kahvipapuja, jotka käsittääkseni voi jauhatuttaa siinä samalla. 

Suosittelen tosiaan suuntaamaan tänne sen Coffee Housen tai Sokoksen yläkerran sijasta. Käsillä ja rakkaudella tehtyä kahvia sopuhintaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti