nav

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tampereen Käsityömessut

Messutuliaiset

Lauantaina palloiltiin äitin, mummun ja pikkusiskon kanssa Tampereen Käsityömessuilla, jossa oli väkeä aivan hulvattomasti. Samoilla messuilla olin myös viime vuonna, ja sieltä silloin napattiin tuollainen kuvassakin näkyvä raastinlautanen myös mulle ihan itselle mukaan. 

Myös viime vuonna ihastuin Kauhapiikaan ja tämän kaveriin Kansirenkiin, mutta messuilla olikin tarjous Kauhapiiasta ja Pikkupiiasta, jota voi siis käyttää suolan esillelaittoon ynnä muuhun. Kauhapiikaan voi siis asettaa kauhan siksi aikaa, kun ei sitä ruoanlaitossa tarvita, jolloin keittiön pinnat säästyvät lialta. Kauhapiian voi pestä huoletta myös pesukoneessa. Se myös kestää katseita, sekä on suomalaista käsityötä. Jee!

Eli raastinlautanen on siis täyttä keramiikkaa, ja senkin voi pestä pesukoneessa ja sekin on suomalaista käsityötä! Raastin on varsin kätevä valkosipulin murskaamiseen, kuin myös todella kovien juustojen raastamiseen. Tuore inkiväärikin tulee tällä helposti hyvin hienoksi raasteeksi, näytteilleasettaja raastoi myös pähkinöitä, joita en ole itse testannut. Lautanen maksaa 10 euroa, eikä vuoden käytön jälkeen muuttunut mitenkään, joten luulen että on kestävää tavaraa. Lautasia valmistaa Porvoon paja, joka on perheyritys. 

Ja lopuksi sitten jostain kirjapaikasta nappasin mukaan törkeän halvalla (10 euroa!!) Gordon Ramsayn kirjan. Mumskis. Ja hei, seuraa blogiani Bloglovinin avulla.

2 kommenttia

  1. Mulla on sulle haaste blogissani :) http://tyylinviemaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en valitettavasti toteuta kyseistä haastetta, sillä olen kerran sen jo toteuttanut tässä blogissa! :)

      Poista