Grillikausi on alkanut! Nyt kaivakaa ne pihdit ja pihvit ja barbecue-kastikkeet esillle ja päälle vielä hieman suomalaista makkaraa! Hienommille herkkusuille grillistä löytyy vihreää parsaa ja voikastiketta.
Parsat
vihreää parsaa
Taita parsoista alaosasta puumainen osa pois. Kuori parsat ja esikeitä paksuja parsoja minuutti vedessä. Ohuille riittää pelkkä paisto grillissä. Paista parsat kypsiksi grillissä.
Voikastike
50 g voita
2,5 tl sitruunamehua
Santa Marian pippurista yrttiseosta (mustapippuri, basilika, persilja, sipuli, meirami, sokeri, rosmariini, tinjami, kirveli, valkosipuli)
ruohosipulia
Sulata voi ja sekoita muut aineet siihen maistellen. Tarjoa parsojen päällä heti.
Tää blogi on vaan jotain niin ihanaa! Taidankin ens viikonloppuna tehdä poikaystävänä kanssa parsaa ja voikastiketta :D
VastaaPoistaItsekkin opiskelen tosiaan kokiksi, mutta ei mun tule kauheasti tehtyä mitään hienoja ruokia kotona, kun eka töissä ja koulussa sitä on päivät tehnyt... Täytyy ottaa nyt kyllä itseään niskasta kiinni ja varsinkin kun nyt valmistun muutaman viikon päästä..
tilda
tilsaaa.blogspot.com
hei vähä hienoo!
PoistaOuto maku.
VastaaPoista