nav

lauantai 24. marraskuuta 2012

Uuniomenat

IMG_2540

Näitä tehtiin yksi sunnuntai-ilta, ja minulle ainakin maistui vaniljakastikkeen kera. 

Uuniomenat 4 hnk
4 punaista, kirpeähköä omenaa (en nyt muista lajikkeen nimeä D: mutta sellaisia haalean keltaisenpunertavia)
n. 2 dl siirappia
vettä
kanelia

Kuori omenat. Jos omistat omenaporan, poraa kota irti ja voit paistaa omenat kokonaisina. Me emme kun moista hienoutta omista niin pilkoin omenat puolikkaiksi. Asettele palaset uunivuokaan ja valuta siirappia päälle. Kaada vesi uunivuuan pohjalle, niin että saat lusikoitua sitä paiston aikana omenoiden päälle. Paista omenoita 175-asteisessa uunissa niin kauan, kunnes ne pehmenevät. Paiston aikana, lusikoi vettä omenoiden pinnalle 3-5 kertaa.

4 kommenttia

  1. en tajuu miten sulla voi olla näin vähän lukioita? mun mielestä sulla on on nätti blogi, hyviä kuvia ja ihania reseptejä :) ja + selkeät ohjeet.
    kiitos tästä blogista. itte ainakin innostun aina kokkailee ku tätä lueskelen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä siksi, kun ei ole ruokablogeilla niin paljon kysyntää kaikkien lifestylejen seassa, ja täähän on perustettu vasta kuukausi sitten. :)

      Poista
  2. mä niin tykkään tästä sun blogista! tulee aina hirveä nälkä kun lukee tätä :/ oon vähän laiskanpuoleinen kommentoimaan, mutta nyt on pakko sanoa että tää kuuluu mun lemppariblogeihin :)
    Erottuu joukosta, koska suurin osa blogeista on just sellasia perus lifestylejä missä mainostetaan sitä kun viikonloppuna oltiin kännäämässä ft se ja se ja oli niiiin ihkua. Jatka samaan malliin!
    ps. saanko tulla teille syömään?

    VastaaPoista