nav

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Täytettyä broileria

IMG_2399
Joskus ei vain ole mukavaa saada puhelinsoittoa: "Mene kotiin tekemään pikkusiskollesi ruokaa(vaikka tämä osaa aivan hyvin itsekin)" Ja kuitenkin lopputuloksena on jotain jaettavaksi kelpaavaa.

Täytetyt broilerin fileet 6 kpl
6 kpl broilerin fileitä
3/4 pkt rucola & pesto - tuorejuustoa
mustapippuria
1 pkt (á 170 g) pekonia
öljyä

Hiero kanojen pintaan mustapippuria. Leikkaa kanat kuvanmukaisesti auki, mutta ei loppuun asti! Tästä tulee tasku, johon lisäät tuorejuustoa ja suljet sen takaisin.  

IMG_2396

Kääri kanat pekoniin, osan pekoneista voit puolittaa ja käyttää isoimpiin lisäksi. Ruskista kanat pannulla öljyssä ja asettele ne uunivuokaan. Kaada paistorasva ja öljyä vuokaan. Paista 180 asteisessa uunissa 15-20 min, kunnes sisälämpö on 75 astetta. Tarjoa kanat riisin ja kastikkeen (ohje alempana) kanssa.

IMG_2397

Tämä kastikkeen ohje on vahingossa tehty vain neljälle, ja sitä oli myös aika vähän siihen määrään verrattuna, että suosittelen tuplaamaan ohjeen tehdessä ruokaa kuudelle.
Helppo kastike kanalle 
1 punasipuli
n. 1 dl savukinkkua
3 dl ruokakermaa
1 dl vettä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Pilko sipuli ja paista kevyesti kinkun kanssa samalla pannulla, missä paistoit kanat. Lisää kerma ja vesi. Mausta ja lisää balsamiviinietikka. Anna hautua 15 min. Siivilöi kastike. Maista, ja lisää tarvittaessa mausteita. Halutessasi voit suurustaa kastikkeen,

2 kommenttia

  1. Hei!

    Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa loppusyksyä!

    # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

    VastaaPoista